Official Blog, of WellnessArte | Members area : Sign in | Login

După ce ai folosit căldura

Frumusetea - o stare de bine
Pentru ca părul tău să rămână strălucitor, îți explicăm cum să îl protejezi în mod corect înainte, în timpul și după coafarea termică.
Sampon hidratant

Sampon hidratant

După ce ai folosit căldura


Dacă vrei sa previi sau să tratezi un păr deteriorat de căldură, trebuie sa acorzi o atenție specială procesului de îngrijire. Mai exact, să folosești produse care să îți hidrateze firele de păr și să ofere strălucire părului.

Folosește un șampon hidratant


Prin coafarea termică, părul începe să se deshidrateze și să se usuce. O soluție simplă care te poate ajuta să menții părul hidratat este să alegi șamponul potrivit, de preferat fără sulfați. Deși sulfații sunt folosiți pentru a produce spuma, de cele mai multe ori pot sa îți usuce parul.

Poți opta în schimb pentru produse care conțin uleiuri naturale, precum argan sau cocos.

Folosește o mască de hidratare în profunzime o dată pe săptămână


Deși e important să folosești balsam de fiecare dată când te speli pe cap, e indicat să îi oferi părului tău o doză mai intensă de hidratare o dată pe săptămână. Pentru asta alege o mască pe care o vei aplica pe părul umed și o vei lăsa să acționeze aproximativ 20-30 de minute. Dacă părul tău este extrem de deteriorat, poți folosi o mască cu hidratare intensă la fiecare spălare.

Tunde-ți des vârfurile


Adeseori, părul deteriorat de la căldura se rupe foarte ușor și are vârfurile despicate.De aceea, este recomandat să îți tunzi vârfurile o dată la 6-8 săptămâni ca să previi despicarea lor, dar și ca să păstrezi aspectul sănătos al părului.

Părul tău poate fi sănătos și plin de strălucire chiar dacă folosești zilnic uscătorul de păr, placa sau ondulatorul. Trebuie doar să urmezi sfaturile de mai sus, să folosești mereu instrumente de styling de cea mai bună calitate și produse care să îți protejeze părul și să îl mențină hidratat.

No comments:

Post a Comment

Tell me if this article helped you to change your appearance both physical as well as mental body.

Advertise wiht us